Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Προσπαθεια...

Ξεκινωντας το πρωτο μου ποστ σε τουτο το μπλογκ θα ηθελα να να πω λιγα πραγματα για το μελλοντικο του περιεχομενο και τι περιπου θα περιλαμβανει στις αναρτησεις του.

Ψαχνω ενα τροπο να εξωτερικευσω καποιες σκεψεις μου,αποριες,αληθειες,ψεματα και οτι αλλο πιστευω οτι αξιζει να πω και δεν μπορεσα η δεν μου δοθηκε η δυνατοτητα να πω μεχρι αυτη την στιγμη.Αυτο το μπλογκ θα ειναι κατι σαν ημερολογιο(πραγμα που ποτε μου δεν ειχα η κρατουσα) και ισως να ειναι και ο τοπος ο οποιος θα μπορεσω να βρω καποιες ισως απαντησεις με την συμβολη βεβαια των ανθρωπων που το διαβαζουν.

Δεν ξερω αν οντως θα με βοηθησει αυτο που κανω αλλα αποφασισα να το προσπαθισω και ητανε στιγμη για μενα τουλαχιστον να κανω εστω ενα μικρο βηματακι εστω και με αυτον τον τροπο.Για αυτο βεβαια θα ηθελα να ζητησω και την κατανοηση,υπομονη,ανεκτικοτητα απο τους αναγνωστες του για τυχον σκεψεις μου που δεν ταιριαζουν η ειναι απολυτως λαθος για καποιους ανθρωπους.

Θα ηθελα να πω λιγα λογια για μενα.Δεν θα ηθελα να γινω κουραστικος απλα πιστευω μια μικρη περιγραφη μου ειναι κατι το οποιο ειναι αναγκαιο.Ειμαι 30 χρονων μενω επαρχια ειμαι προς το παρον ελευθερος μετα απο καποια σχεση που ειχα,μενω μονος μου και δουλευω σε ιδιωτικη εταιρια.Συγνωμη για την γενικοτητα και τις λιγες πληροφοριες απλα θεωρω οτι μια συντομη και γρηγορη περιγραφη μου δινει την δυνατοτητα να καταλαβει κανεις τις μελλοντικες αναρτησεις.

Ευχαριστω εκ των προτερων ολους οσους θα ειναι μαζι μου σε αυτη την αναζητηση και το ταξιδι που για μενα προσωπικα ειναι μεγαλης σημασιας.

8 σχόλια:

KitsosMitsos είπε...

Καλή αρχή, λοιπόν :-)
Και όπως σου βγει!

Marouli είπε...

Καλη αρχηηηηηηηηη!!
Βρηκες εναν καλο τροπο για να εξωτερικευσεις τις σκεψεις σου! Και εμεις ειμαστε εδω για να τις διαβαζουμε.. Θα σε βοηθησει ειμαι σιγουρη, το ξερω καλα..
Ευχαριστουμε για το ταξιδι που θα μας προσφερεις..

Μαρουλοφιλακια!

Μαύρος Ωκεανός είπε...

KitsosMitsos -> Ευχαριστω για το καλωσορισμα και ελπιζω οντως να μου βγει.Ειναι η πρωτη προσπαθεια που κανω για να πω πραγματικα τι σκεφτομαι.Και παλι ευχαριστω.

Μarouli -> Ευχαριστω πολυ και θελω να πιστευω οτι θα ειναι κατι το οποιο θα μπορεσω να βρω αυτο που λεμε piece of mind.

Και παλι σας ευχαριστω για το καλωσορισμα.

Marsy είπε...

Καλή αρχή λοιπόν κι από δω!
Περιμένουμε αναρτησεις :)
Καλησπέρες!

Μαύρος Ωκεανός είπε...

Ευχαριστω Μαρσυ.Καλησπερα και σε σενα. :)

kittaro είπε...

Η αποτύπωση των συναισθημάτων στο χαρτί βοηθά τον εγκέφαλο να ξεπεράσει ότι τον αναστατώνει... Ένα ημερολόγιο… στίχοι που δεν θα γίνουν ποτέ τραγούδι… ακόμη κι αποτυχημένα ποιήματα… μπορεί να βοηθήσουν όσους το επιχειρήσουν, να διαχειριστούν καλύτερα τα συναισθήματά τους και να νιώσουν χαρούμενοι, έτσι απλά…


Η γραφή αποτελεί διαδικασία στην οποία ηρεμεί η ψυχή και ο νους… Επιτρέπει στο άτομο να εκφράσει τα συναισθήματά του… ν’ αποστασιοποιηθεί απ’ αυτά… και να δει αυτό που τον απασχολεί από διαφορετική οπτική γωνία... Δεν έχει τόση σημασία το περιεχόμενο, όσο η διαδικασία της συγγραφής… Αυτή είναι που διεγείρει τα συναισθηματικά κέντρα του εγκεφάλου, αλλά και τις ορμόνες της ευεξίας...


Αν επιθυμείς να διαβάσεις όλο το κείμενο, θα το βρεις εδώ: http://kittaro.blogspot.com/p/blog-page_7537.html


Κι όσο για το βαθύ… απέραντο "μαύρο"… η προσωπική άποψη, κάποιου που έχει απολαύσει τη θάλασσα κι έχει μεγαλώσει μέσα σ’ αυτή… ακόμη και στις πλέον σκοτεινές της… δίχως φεγγάρι βραδιές… χαμένος μεσοπέλαγα… μετέωρος… στο άγνωστο κενό… σε περιβάλλον ψυχρό… αφιλόξενο… κι αρκετά καταθλιπτικό, ως δια μαγείας αυτή παραμένει χρωματιστή!!! Μία πραγματική πανδαισία χρωμάτων… που όμοια τους, πουθενά αλλού… δεν μπορείς να βρεις!!! Μια όαση στον κόσμο αυτό το σκοτεινό... Μία εμπειρία που αλλάζει άρδην την άποψη σου γι αυτή… Μια ζωή για ένα σου βλέμμα θα περιμένω... Θάλασσα μου εσύ!!…


Καλό ταξείδι φίλε μου, μαύρε ωκεανέ …

kittaro είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
kittaro είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.