Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Στηριγματα...

Συγνωμη για την πολυημερη απουσια μου αλλα δυστυχως δεν ημουν σε θεση να γραψω στο μπλογκ λογω καποιας ασθενειας που με ταλαιπωρησε προσφατα.Αν και ακομα δεν εχω επανελθει πληρως ενιωσα την επιθυμια να γραψω.Σιγουρα τωρα που γραφω αυτο το κειμενο στο μυαλο μου τριγυρναει συνεχως μια φραση... "Αν σου τυχει ενα κακο τοτε θα ακολουθησουν και αλλα..."


Βεβαια το καλο με ολη την υποθεση ειναι οτι ευτυχως δεν με εχει βαλει κατω και επανερχομαι σιγα σιγα αλλα σταθερα.Θελω να πιστευω πως θα το ξεπερασω καποια στιγμη και θα επανελθω στους κανονικους μου ρυθμους.

Αρκετα εχουν συμβει ακομη τα οποια ομως δεν εχω ουτε την αντοχη ουτε την διαθεση να αναφερω τουτη την στιγμη.Σιγουρα ομως θα το κανω οταν νιωσω καλυτερα και σε θεση να γραψω.Αλλα αναριωτιεμαι μερικες φορες που τυχαινει και εχεις στηριξη σε μια δυσκολη στιγμη απο ανθρωπους τους οποιους δεν περιμενες καν.Δηλαδη καποιους τους οποιους τους ειχες καταταξει στις πισω και τελευταιες κατηγοριες και βλεπεις οτι στην δυσκολη ωρα ειναι εκει.Πραγματικα εμεινα αφωνος.Ανθρωποι που ουτε καν μπορουσα να φανταστω οτι θα μου στεκοντουσαν.

Οπως και να εχει με ξαφνιασε αλλα το σιγουρο ειναι οτι με βοηθισε αρκετα στο να ξεπερασω το προβλημα μου.Οχι πληρως αλλα ηταν κατι που με εκανε να παρω δυναμη.

4 σχόλια:

Marsy είπε...

Μη βιάζεσαι, όλα θα μας τα πεις:ρ
Προς το παρόν καλή ανάρρωση, περαστικά σου, και να μην αφήσεις να σε πάρει απο κάτω!!!
Φιλιά.

Marouli είπε...

Ο καθε ανθρωπος ειναι στην ζωη μας για καποιον λογο! Θα ανακαλυψεις πολλα ακομα και θα ειμαστε εδω να τα μοιραστεις μαζι μας!!

Περαστικα σου!!

Μαρουλοφιλακια!

Skouliki είπε...

καταρχιν περαστικα
σημασια εχει να εισαι εσυ καλα και ολα τα αλλα επονται
θα εχεις την θετικη μου σκεψη :)

kittaro είπε...

Είναι γεμάτη εκπλήξεις η ζωή… Κι αν κάνεις το χρόνο σύμμαχο σου, να είσαι σίγουρος πως θα την απολαμβάνεις όλο και πιο πολύ… Περαστικά.